114,82962942BTCbitcoins nu beschikbaar

Waarom vragen we u een message te signen?

Om als cryptobedrijf actief te zijn, moeten we van DNB extra controles uitvoeren. Zie hier de eisen waar het om gaat in het nieuwsbericht van DNB We hebben tot het laatste moment geprotesteerd zodat de DNB deze eis zou laten vallen, ook omdat de maatregelen niet effectief zijn met het doel dat wordt geprobeerd af te dwingen. Helaas is dit dus niet gelukt en dienen we bitcoinadressen te verfiëren (whitelisten).

Door middel van het signen van een message is het volgens DNB mogelijk om vast te stellen dat u de eigenaar bent van de wallet en kunnen daardoor het bitcoinadres verifiëren.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.