66,64898237BTCbitcoins nu beschikbaar

Wat zijn gebundelde aankopen?

Door gebruik te maken van onze gebundelde aankopen mogelijkheid kunnen Bits klanten ervoor kiezen hun gekochte bitcoins op te sparen voordat deze, als één transactie, naar de gekoppelde wallet worden verstuurd. Door dit te doen wordt er aanzienlijk bespaard op transactiekosten en wordt het aantal UTXO's geassocieerd met het adres geminimaliseerd (wat ook resulteert in het betalen van minder transactiekosten bij het verzenden/uitgeven van de gekochte bitcoins).

Aankopen kunnen gebundeld worden tot een maximum bedrag van €1000,- en is in te stellen bij het aanmaken van uw Bits spaarplan, of via de Bits account omgeving. Mocht u na het instellen van uw limiet toch besluiten uw bitcoins eerder naar uw wallet te willen versturen dan kunt u dit ook altijd doen via uw Bits account of uw transactiepagina.

Let op: wanneer een Bits spaarplan 3 maanden inactief is, worden de bitcoins automatisch naar de gekoppelde wallet verstuurd. U zult hiervan van te voren per email op de hoogte gehouden worden.