Verwachten jullie dat de koers zal blijven stijgen?

Wij wagen ons niet aan koersvoorspellingen. Het verleden wijst wel uit dat de koers erg volatiel is, waarbij we vaak na een grote prijsstijging een correctie zien, en de prijs zich op de langere termijn weer herstelt. Helaas biedt dit geen garanties voor de toekomst. Bitcoin is als decentraal betalingsnetwerk een prachtige vinding, en heeft daarom een enorm potentieel. Daarmee biedt het ook voor beleggers kansen, maar het is een erg risicovolle investering. U moet er rekening mee houden dat u uw inleg (bijna) geheel kwijt kunt raken.

Wat ons betreft is de koers ook zeker niet het meest interessante aspect van Bitcoin. We zien nog een enorm groeipotentieel wat betreft de toepassing van blockchaintechnologie en zijn van plan om ons in te blijven zetten voor de verdere acceptatie. Als het aan ons ligt spelen Bitcoin en de blockchaintechnologie een hoofdrol in de toekomst van het betaalverkeer en nog vele andere toepassingen.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.