Bitcoin Accepteren

Bitcoin is het betaalmiddel van het internet, accepteer het risicoloos in uw (web)winkel!

Om direct bitcoins te accepteren kunt u uw bedrijf hier gratis aanmelden. Wij handelen de bitcointransacties af en zetten het direct om in euro's zodat u geen enkel koersrisico loopt.

Aanvragen

Bitonic biedt bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig bitcoins als betaling te accepteren, bijvoorbeeld in een webshop. De bitcoins worden omgezet naar euro's en de volgende dag gestort. Bitonic verzorgt de omzetting van bitcoins naar euro's, maar kan ook een gedeelte van de bitcoins reserveren en storten, tegen een zelfgekozen verhouding.

Bitcointransacties zijn gratis en worden tegen een zeer gunstige wisselkoers aangeboden. De kosten per euro-uitbetaling bedragen slechts 0,5%. Bitonic biedt voor non-profit-organisaties de mogelijkheid om kostenloos bitcoins als donatie te accepteren.

Formulier Bitonic Bitmerchant

Bedrijfsinformatie

Contactpersoon

Aanvullende informatie

Let op
Door dit formulier in te vullen toont u interesse in de dienst BitMerchant. Uw gegevens worden door ons beoordeeld, waarna er contact met u opgenomen wordt. Voordat we uw aanvraag in behandeling kunnen nemen zullen wij nog documenten en verdere bedrijfs- en persoonsgegevens opvragen. Wij kunnen geen enkele garantie bieden dat we uw aanvraag kunnen behandelen of uw bedrijf kunnen accepteren als klant.