112,59913909BTCbitcoins nu beschikbaar

Nu ook in België bitcoins kopen!

Vanaf vandaag is het ook voor Belgische klanten mogelijk om bij Bitonic bitcoins te kopen. Wij maken hiervoor gebruik van Bancontact Mister Cash, waarmee iedereen met een Belgische bankrekening online betalingen kan doen.

Dit systeem lijkt sterk op het in Nederland gebruikte iDeal, maar vanwege de procentuele fee die voor Mister Cash geldt zijn op dit moment transacties boven de 15 euro duurder dan met iDeal.

Uiteraard krijgt u in België dezelfde service die u van Bitonic gewend bent, direct na bevestiging van uw Mister Cash-transactie wordt de afgesproken hoeveelheid bitcoins naar u overgemaakt. Bitonic hanteert geen verborgen kosten en bitcoinbetalingen worden altijd automatisch vanuit onze eigen wallet verzonden.

Mister Cash

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.