Bitonic verkoopt 100.000ste bitcoin

Begonnen in mei 2012 en deze middag, minder dan twee jaar later, hebben we de mijlpaal van 100.000 verkochte bitcoins bereikt. Hoewel de media-aandacht voor Bitcoin, net als vorig jaar april, na het melden van het 'barsten van de bubbel' weer aardig is verslapt, zien we dat de vraag in Nederland hoog blijft. Vooral bij koersschommelingen zoals vandaag zien we dat veel Nederlanders net als wij geloven in de toekomst van Bitcoin en juist een kans zien om in te stappen.

Wij zijn ondertussen hard aan het werk om onze diensten nog verder te verbeteren en uit te breiden. We zetten ons vol overtuiging in voor een verdere acceptatie van Bitcoin en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen op ons Europese handelsplatform!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.