94,37223894BTCbitcoins nu beschikbaar

Aanmelden als partner

Word bitonic-partner en verdien bitcoins met uw website zonder er iets voor te hoeven doen!

U plaatst eenmalig een stukje code in uw website of u linkt naar ons via uw unieke partner-link, wij doen de rest. Per aan- of verkoop via uw site wordt u per e-mail op de hoogte gesteld en krijgt u (momenteel) 0,25% provisie. Bitcoins worden automatisch uitbetaald naar uw bitcoinadres.

Let op: deze dienst is alleen bedoeld voor Bitcoin-gerelateerde websites die een duidelijke meerwaarde bieden naast onze service, bijvoorbeeld andere Bitcoin-gerelateerde diensten of informatieverschaffing. Uw account en website moeten eerst geverifieerd worden voor u recht krijgt op de provisie.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.