Wat Bitonic uniek maakt

<

p>We zullen er niet omheen draaien: onze bitcoins zijn niet beter dan die van andere partijen. Bedrijven waar je, net als bij Bitonic, bitcoin kunt kopen via iDeal schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. Dit komt doordat het technisch vrij eenvoudig lijkt om bitcoin aan te bieden en je het proces helemaal kunt automatiseren.

Bitonic is ook klein begonnen, maar we kunnen uit ervaring spreken dat er heel veel meer bij komt kijken. Wij hebben inmiddels diverse uitdagingen overwonnen en daarmee een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Bitcoin is voor ons veel meer dan alleen het product dat we verkopen: we geloven in het enorme potentieel en leren telkens weer bij over mogelijkheden die de ingenieuze techniek biedt. Inmiddels zijn we met vier Bitcoin-fanaten fulltime bezig met Bitonic, en beschikbaar om u te ondersteunen waar het nodig is.

Bitonic is van mening dat wij u als klant zoveel mogelijk moeite en risico uit handen moeten nemen. Daarom geven wij als één van de weinige partijen altijd vooraf aan hoeveel u koopt voor welke prijs, of hoeveel u krijgt voor uw aangeboden Bitcoins, gegarandeerd. "What you see is what you get" dus - in tegenstelling tot sommige anderen, die pas na de transactie bepalen wat u uiteindelijk krijgt. Zijn er problemen met de markt of grote koersschomellingen, dan maken wij dat nooit uw probleem. Hoewel wij de prijzen scherp in de gaten houden, zijn er soms aanbieders te vinden die iets goedkoper lijken. Vraagt u zich dan eens af welke zekerheid zij u bieden.

We hebben er bewust voor gekozen om bezoekers niet te trekken met oude marketingtrucs of dure advertenties. We stimuleren eigen onderzoek zodat u zelf een weloverwogen beslissing kunt maken.

Samengevat: veilig en snel bitcoins kopen en verkopen bij de nummer 1 van Nederland, zonder verrassingen achteraf!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.