104,26150701BTCbitcoins nu beschikbaar

Bitonic Verificatie App

  • Verificatie binnen enkele minuten
  • Geen kopie ID benodigd met NFC scan
  • Verwijder App direct na verificatie

Apple App Store Google Play Store

iPhone start
iPhone SMS screen
iPhone NFC scan

Snel & veilig

De Bitonic Verificatie App is gebouwd om klanten te voorzien van een zo snel en simpel mogelijk verificatieproces. Om dit te bereiken maken we gebruik van de reeds beschikbare MRZ (Machine Readable Zone) en NFC (Near-field communication) technologie die in staat is de informatie in uw paspoort of identiteitskaart op een veilige manier uit te lezen en de authenticiteit ervan te verzekeren.

Privacy

Bitonic hecht waarde aan uw privacy, daarom vragen we alleen om informatie waartoe we wettelijk verplicht zijn en geen van de verkregen informatie zal worden gedeeld met of verwerkt worden door een derde partij.

Om dit te kunnen garanderen, vertrouwen we niet op externe services en slaan we alle gegevens op in onze eigen infrastructuur. Daarnaast worden alle verkregen gegevens uitsluitend gebruikt om onze diensten aan de klant te leveren en zullen deze nooit voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Privacy

Soepele verificatie

Elk Crypto-bedrijf in de Europese Unie valt tegenwoordig onder de AMLD5 wet en hierdoor zijn strengere KYC-procedures verplicht. ID-verificatie vormt een barrière voor gebruikers. De Bitonic Verification App is ontworpen om deze barrière te verlagen.

De Bitonic Verificatie App is de snelste manier om uw account te verifiëren en bitcoins te kopen of verkopen bij Bitonic.

Soepele verificatie