72,60686672BTCbitcoins nu beschikbaar

De teller staat steeds op 0 wanneer ik wil kopen. Komt er weer nieuwe voorraad / kan ik reserveren?

Wanneer de voorraadbalk grijs is en '??? bitcoins' toont, betekent dit meestal dat er problemen zijn op de exchange waar wij bitcoins inkopen. Vaak is dit maar van korte duur.

Wegens de onvoorspelbare, soms plotseling enorm hoge vraag zijn wij niet altijd in staat de voorraad op peil te houden. We kunnen geen precies antwoord geven op de vraag wanneer er weer voorraad is: op het moment dat wij weten dat we weer over bitcoins beschikken, kunt u ze ook vrijwel direct kopen. Over het algemeen komen er regelmatig kleine hoeveelheden binnen, hou de site dus in de gaten! Wanneer er grote voorraden arriveren zullen wij dit doorgaans melden op Twitter.

Omdat het betalingsverkeer tussen banken in het weekend en tijdens feestdagen volledig stilligt, kan het voorkomen dat onze buffer dan opdroogt. In zo'n geval kunnen we die over het algemeen in de loop van de eerstvolgende werkdag weer aanvullen.

Het is niet mogelijk om bitcoins te reserveren. Als we uitverkocht zijn, gaan de paar bitcoins die beschikbaar komen naar de mensen die het snelst zijn. We werken er hard aan om onze buffers te vergroten.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.