Wat houdt een urgente uitbetaling precies in?

De optie voor urgente uitbetaling houdt in dat de uitbetaling zo snel mogelijk handmatig door ons zal worden verricht. De kosten hiervoor bedragen 0,25% met een minimum van € 7,50. Een urgente betaling is mogelijk tot een bedrag van € 10.000 (neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor grotere bedragen). Indien u een rekening bij Nederlandse bank heeft dan heeft u het na onze overboeking vrijwel direct. Urgente uitbetalingen worden als volgt verwerkt:

  • Indien u een rekening bij een Nederlandse bank heeft, kunnen we deze tot 22:00 verwerken. Mocht u een transactie na dit tijdstip aanmaken of heeft uw transactie voor 22:00 nog geen netwerkbevestiging, dan betalen we deze de volgende dag om 09:30 uit, zodat u het geld 's ochtends zult ontvangen.

  • Heeft u een buitenlandse rekening? Dan wordt de betaling op dezelfde manier verwerkt als betalingen naar een Nederlandse rekening. Afhankelijk van of uw bank ‘instant payments’ ondersteund ontvangt u het geld vrijwel direct of binnen 1 werkdag.

In de praktijk verwerken we urgente transactie meestal binnen een uur. 's Avonds en in het weekend kan dit iets langer duren, maar de transactie zal (bijna altijd) binnen twee uur worden uitbetaald.

Gebruik bij urgente verkooporders altijd voldoende (min. 0.0003) miners-fee! Ook urgente uitbetalingen worden pas na de eerste netwerkbevestiging voltooid.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.