Zakelijk bitcoin kopen (BTC)?

Zakelijk bitcoin kopen en/of verkopen (BTC) begint bij Bitonic. U heeft daarvoor wel een geverifieerd zakelijk Bitonic account nodig. Tijdens het verificatieproces stellen wij u enkele vragen over uw bedrijf, de vertegenwoordiger en de aandeelhouder(s) en UBO('s). Ook dient u een vragenlijst in te vullen en de vereiste documenten te uploaden.

Op onze verificatiepagina kunt u een zakelijk account aanmaken. Kies voor 'Zakelijk' na het invullen van uw e-mailadres en bankrekeningnummer (IBAN).

Op Bitcoin.nl treft u een behulpzaam stappenplan aan met uitleg over onze zakelijke verificatie. Ook vindt u meer informatie over zakelijk bitcoin kopen op onze zakelijke pagina.

Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen via de mail, chat of telefoon.

Let op! Bankrekeningen van eenmanszaken kunnen worden gekoppeld aan een particulier account. Let wel dat u hiervoor een KvK-uittreksel dient aan te leveren, die niet ouder is dan drie maanden.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.