Vragen? Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons bereiken per mail, chat of telefonisch: +31 20 226 5289 [ma - vr 9.30 – 13.00 uur & 14.00 - 18.00 uur]

Hoe wilt u uw bitcoin bewaren?

Handelen met jouw Bitonic-account
  • Snel en gebruiksvriendelijk, geen eigen wallet vereist
  • Koop, verkoop en bewaar bitcoin
  • Persoonlijke klantenservice via mail, chat of telefoon
  • Altijd inzicht in jouw portfolio via de app

Bitcoin kopen via iDEAL

Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoin die vrijwel direct geleverd worden voor de afgesproken prijs. Je komt daardoor nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wij nemen je dus alle risico's en moeite uit handen en dat voor een altijd gunstige prijs.

Investeren in bitcoin

Ben je van plan een groot bedrag (vanaf 50.000 euro) in bitcoin te investeren? Dat is bij ons geen probleem! We staan je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben ervaring met grote transacties.

Vragen? Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons bereiken per mail, chat of telefonisch: +31 20 226 5289 [ma - vr 9.30 – 13.00 uur & 14.00 - 18.00 uur]

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.