De meeste vragen worden beantwoord in onze FAQ. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op als uw vraag daar niet (volledig) beantwoord wordt. We zijn ook 's avonds en in het weekend beschikbaar tot 22:00 (contactformulier en chat).

We zijn bereikbaar via de volgende chat-apps:
SignalSignal (Gebruik a.u.b. de app, we reageren niet op oproepen of SMS op dit nummer)
TelegramTelegram

Tip: geef uw rekeningnummer en/of bitcoinadres direct door als u een vraag heeft over een uitbetaling of het ontvangen van bitcoins! Zo kunnen we u sneller helpen.

Voor de kenners/nerds met IRC-client zijn wij tijdens kantooruren (en soms daarbuiten) te bereiken op irc.freenode.net: ##bitonic (Deel nooit persoonlijke gegevens in een publieke chat!)

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen aan contact@bitonic.nl of via onderstaand contactformulier. We streven ernaar om binnen een uur te antwoorden.

Voor nieuwe klanten geldt na verificatie een wachttijd ('cooldown') van 2 tot 8 uur. Daarna worden uw bitcoins z.s.m. verstuurd.

Transactie opzoeken

U kunt hier uw bestelgegevens terugvinden. Vul daartoe uw bitcoinadres en rekeningnummer of de laatste 4 cijfers van uw Bancontact-kaartnummer in.