Account aanmaken en verifiëren met de Bitonic Verificatie App?*
Verification App security
Verification App SMS code
Apple App Store Google Play Store
* Het aanmaken en verifiëren van zakelijke accounts is alleen mogelijk via onze website
Vragen? Wij helpen u graag op weg! U kunt ons bereiken per mail, chat of telefonisch: +31 20 226 5289 [ma - vr 9.30 – 13.00 uur & 14.00 - 18.00 uur]

Account aanmaken

Maak een account aan met uw email en IBAN.

Identificatieplicht

Bij het verificatieproces vragen wij om uw persoonlijke gegevens. De wet verplicht ons die te controleren en op te slaan. Ook moeten we soms aanvullende vragen stellen.

Privacy

We gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend voor onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. We zullen uw gegevens nooit gebruiken voor commerciële doeleinden. In ons privacy beleid leggen we dit gedetailleerd uit.

Voorwaarden

Door akkoord te gaan met de voorwaarden geeft u onder andere aan geen betaling naar een webshop uit te voeren en gebruik te maken van een eigen wallet en op de hoogte te zijn van de risico's.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.