130,09218977BTCbitcoins nu beschikbaar

Wat is Bitonic?

Bitonic is opgezet door drie bitcoin-enthousiastelingen die uit eigen ervaring hebben ondervonden hoe omslachtig het was om in Nederland aan bitcoins te komen. Bij twee verschillende banken werden onze betalingen naar een internationale bankrekening geblokkeerd en moesten wij via-via (op basis van goed vertrouwen) aan onze bitcoins komen. Sinds 2012 bieden wij een snelle en veilige manier om bitcoins voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Innmiddels kunnen we wel zeggen dat Bitonic de Bitcoin-expert van Nederland is!

Bitonic.nl is een volledig geautomatiseerd systeem: zodra de betaling is afgerond worden automatisch de gekochte bitcoins overgemaakt, en als onze voorraad laag wordt kopen wij automatisch nieuwe bitcoins in op de grote markten. Voor een zeer bescheiden meerprijs ten opzichte van de grote markten heeft u het gemak van betalen via iDEAL of Bancontact en bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite. De voordelen op een rijtje:

  • Snel: uw bitcoins worden vrijwel direct na de betaling automatisch overgemaakt, het is dan alleen nog even wachten op de goedkeuring binnen het bitcoin-netwerk voor u de bitcoins kunt uitgeven (doorgaans binnen 10 minuten).
  • Eenvoudig: geen documenten inscannen en/of een overboeking naar een buitenlandse bankrekening doen waarvan het maar afwachten is of/wanneer deze aankomt.
  • Betrouwbaar: de betaling met iDEAL, Bancontact of MyBank zorgt voor een gegarandeerde transactie. Wij verkopen uit eigen voorraad: u krijgt bij ons dus altijd de exacte hoeveelheid bitcoins waar u voor betaalt.
  • Transparant: onze prijzen zijn altijd 100% inclusief, dus geen extra kosten achteraf.

Ook kunt u bij ons voor een goede prijs bitcoins verkopen. Uitbetaling binnen een werkdag! * voor nieuwe klanten geldt eenmalige extra verificatie