130,61665228BTCbitcoins nu beschikbaar

Ik wil bitcoins verkopen, hoe werkt dat precies?

Om bitcoins te verkopen vult u in hoeveel bitcoins u aan ons aanbiedt, of hoeveel euro's u wilt ontvangen. Vervolgens vult u uw betalingsgegevens in en een retour-bitcoinadres (een adres uit uw wallet) voor het geval de uitbetaling niet kan plaatsvinden. Houd bij het invoeren van het bitcoin-bedrag rekening met de miners-fee!

Nadat u akkoord bent met de voorwaarden en op verzenden klikt, krijgt u een overzicht te zien met daarop een bitcoinadres (en bijbehorende QR-code) om de bitcoins naar toe te sturen. Nadat u de bitcoins heeft verstuurd hoeft u niets meer te doen, ons systeem detecteert automatisch of uw bitcoins ontvangen zijn en bevestigd door het netwerk. De betaling vindt plaats na de eerste netwerkbevestiging, uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Onze prijs staat vooraf vast, bij ons loopt u geen koersrisico zoals bij andere partijen, die achteraf pas vaststellen wat u krijgt uitbetaald.

De tijd die u krijgt om de bitcoins te versturen is beperkt, om ons koersrisico te minimaliseren. Daardoor kunnen we een scherpe prijs bieden. Het kan gebeuren dat uw bitcoins (net) te laat aankomen. Geen probleem, we storten de bitcoins dan na 1 netwerkbevestiging retour op uw retouradres. U kunt het even later weer proberen (maak hiervoor een nieuwe verkooptransactie aan).

Mocht u het toch eng vinden om uw bitcoins zomaar naar ons te versturen, dan kunt u eerst een kleine hoeveelheid sturen om te zien dat het aankomt: ons systeem accepteert ook betaling in delen. U zult de bitcoins normaal gesproken binnen ca. 30 seconden op het overzicht zien verschijnen. Wij begrijpen het als u graag eerst persoonlijk contact wilt bij grotere hoeveelheden, we beantwoorden uw vragen graag!

Zie ook hieronder voor de urgente-betalingsoptie, klik hier voor details over de uitbetaling van een normale opdracht.