106,87682901BTCbitcoins nu beschikbaar

Mijn verkooporder is geannuleerd, wat nu?

Uw verkooporder kan om meerdere redenen geannuleerd worden:

  • De bitcoins komen te laat aan.
  • U maakt geen bitcoins over.
  • U maakt te weinig bitcoins over.

Een probleem dat regelmatig optreedt, is dat bitcoins te laat worden ontvangen, waardoor de transactie geannuleerd wordt. Als u de bitcoins vanaf een exchange (bijvoorbeeld Poloniex, Bittrex of Bitstamp) stuurt, worden de bitcoins vaak pas later verzonden. Exchanges verzamelen uitgaande transacties en sturen het nooit direct. Omdat u maar 5-10 minuten de tijd hebt om de bitcoins naar ons te verzenden, leidt dit vaak tot het annuleren van een transactie. We raden daarom aan om de bitcoins vanaf een exchange eerst naar een eigen wallet te sturen voordat u een verkooptransactie bij ons aanmaakt. Als u minder bitcoins naar ons stuurt dan de opgegeven hoeveelheid, wordt de transactie ook geannuleerd. Houd bij het verzenden rekening met de miners-fee, hierdoor kunt u altijd net wat minder verzenden dan u in uw wallet heeft.

Wanneer u te weinig bitcoins overmaakt of ze komen te laat aan, zullen wij de bitcoins automatisch retourneren binnen 5 minuten nadat er een netwerkbevestiging binnen is. Deze bevestiging verschijnt automatisch, meestal na een paar minuten, soms pas na een uur. Als uw bitcoins niet binnen 2 uur terug in uw wallet komen, neem dan even contact op.

Verstuurt u vanuit een Multibit-wallet? Het kan zijn dat de transactie blijft 'hangen'. Zie hier voor instructies om dit op te lossen.