107,62748280BTCbitcoins nu beschikbaar

BL3P live voor heel Europa!

Bitonic Anniversary

Vanaf vandaag is BL3P beschikbaar voor iedereen in Europa! Door onze samenwerking met bunq zijn de laatste barrières weggenomen en onstaan er veel nieuwe mogelijkheden. Iedereen met een SEPA-bankrekeningnummer kan nu klant worden en handelen op BL3P.

We hebben nog meer te vieren: Bitonic bestaat 5 jaar en dat betekent natuurlijk tijd voor kortingen :-)

Vanaf vandaag 5 weken lang 50% korting op tradingfee & gratis iDEAL en SEPA stortingen!

BL3P is het handelsplatform van Bitonic. Bij Bitonic kun je snel bitcoins kopen via iDEAL: de bitcoins worden verstuurd naar jouw bitcoinadres zodra de betaling is afgerond. De prijs die je betaalt staat vast zodra je de betaling start, ongeacht de hoeveelheid bitcoins die je koopt. Een handelsplatform als BL3P biedt meer functionaliteit en vaak ook een net wat betere prijs, maar is ook wat ingewikkelder in gebruik.

Heb je nog geen account of nog niet volledig geverifieerd? Een account aanmaken voor BL3P kan hier en voor verificatie tips kan je hier terecht.

Veel plezier op de Nederlandsche exchange van Bitonic: BL3P!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.