112,97411290BTCbitcoins nu beschikbaar

Tijdelijke service-aanpassingen

Door de grote interesse in Bitcoin en de daarmee samenhangende grote toeloop aan nieuwe klanten moeten wij tot onze spijt vaststellen dat wij momenteel over onvoldoende capaciteit beschikken om het serviceniveau te kunnen handhaven waar wij voor staan. Ons team werkt overuren en onze servers hebben het al niet minder zwaar.

We willen de komende weken orde op zaken stellen en gaan om dit mogelijk te maken een aantal aanpassingen doen om de belasting op onze medewerkers en servers te verlagen.

Aanpassing minimum bestelbedrag

  • Het minimum aankoopbedrag wordt tijdelijk verhoogd naar 100 euro.
  • Het minimum verkoopbedrag wordt verhoogd naar 100 euro.

Vaste tijdstippen urgente betaling

Urgente betalingen zullen vanaf heden worden uitbetaald kort na 10:00, 14:00, 17:00 en 21:00. Zorg dat uw transactie ruim op tijd wordt overgemaakt en gebruik voldoende fee zodat deze op tijd bevestigd wordt.

Telefonische bereikbaarheid

Op dit moment zijn we door de grote drukte niet bereikbaar per telefoon. We groeien snel en breiden ons team voortdurend uit om u zo goed mogelijk te blijven helpen. U kunt ons op dit moment het beste bereiken via ons contactformulier. We streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.