112,57899590BTCbitcoins nu beschikbaar

Bitonic verkoopt 400.000ste bitcoin!

400.000ste bitcoin verkocht!

Sinds de oprichting van Bitonic in april 2012 hebben we vandaag onze 400.000ste bitcoin verkocht. Een memorabele mijlpaal voor Nederland & België. In april 2012 was bitcoin ~ 4,00€ waard, vandaag is de bitcoinprijs ~ 10.000€.

Bitcoin is niet alleen in prijs gegroeid maar technisch gezien heeft Bitcoin zich zeer sterk verbeterd. Bitcoin blijft zich sterk ontwikkelen om het financiële systeem van de toekomst te worden. Segregated Witness is geactiveerd en daarnaast groeit het Lightning Network in hoog tempo door. Kortom, reden genoeg om even stil te staan bij al deze positieve ontwikkelingen!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.