107,66279073BTCbitcoins nu beschikbaar

Bitonic winnaar FinTech awards categorie Bitcoin

Gisteren heeft Bitonic de Fintech award categorie Bitcoin gewonnen - een van de awards voor meest veelbelovende financiële startups. Een beloning waar we erg trots op zijn!

Ruim vierhonderd aanwezigen uit de financiële wereld waren aanwezig op de uitreiking van de awards op het hoofdkantoor van ABN Amro. Er werd een ‘overall winner’ verkozen en winnaars uit de zes verschillende categorieën.

Adyen was de grote winnaar van de Dutch Fintech Awards 2015 en mag zich daardoor de allereerste Dutch Fintech Company of the Year noemen. Naast Adyen werd een award uitgereikt aan AcceptEmail (payments), BUX (personal finance), Five Degrees (Banking & IT), Sparkholder (Intelligence & Analytics), Symbid (SME Finance) en dus aan ons.

Sinds de start van Bitonic in 2012 tot heden hebben we meer dan 250.000 bitcoins verhandeld in Nederland en België. De award is dan een mooie beloning op deze prestatie!

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.