Bitonic bestaat 3 jaar!

...Daarom willen we jullie even meenemen naar de situatie 3 jaar geleden.

Het Bitcoin-netwerk was toen 3 jaar en 5 maanden oud - in het genisisblock is een verwijzing naar een artikel uit The Times van 03 januari 2009. Bitonic is officieel gestart op 01-05-2012. Daarvoor waren we wel al actief onder de naam iDealCoin.nl.

Bitcoin was in die tijd nog zeer onbekend in Nederland en daarom waren we ook verrast toen het eerste artikel (2013!) in een Nederlandse krant kwam over Bitcoin. Sindsdien zijn we alle krantenartikelen gaan verzamelen waarin Bitcoin is genoemd. Deze plakten we op de muur, eerst in Driebergen (ons oude kantoor) en deze traditie hebben we voortgezet in ons nieuwe kantoor in Baarn. Dit fenomeen willen we graag met jullie delen aan de hand van de foto's die we gemaakt hebben!

Het merendeel van de artikelen over Bitcoin is helaas nog skeptisch, maar daar laten wij ons niet door tegenhouden!

4 krantenknipsels Driebergen De eerste paar krantenartikelen in ons kantoor in Driebergen

Meer krantenknipsels Driebergen Na enkele weken was er al een significante toename te constateren

Veel krantenknipsels Baarn De extra ruimte in ons kantoor in Baarn was hard nodig...

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.