107,99126189BTCbitcoins nu beschikbaar

Betalingsverkeer rond Kerst en Oud & Nieuw

Met Kerst vindt er geen binnen- en buitenlands betalingsverkeer plaats. Ook op Nieuwjaarsdag is dit niet mogelijk.

Omdat er tijdens Kerst geen interbancair betalingsverkeer mogelijk is, kunnen wij deze dagen geen reguliere uitbetalingen doen en slechts beperkt rekeningen verifiëren.

Bitcoins kopen met iDEAL en MisterCash blijft gewoon mogelijk.

Wanneer u bitcoins aan ons verkoopt rondom kerst, houd dan rekening met het volgende:

  • Alle normale verkooporders ná donderdag 24 december 12.00 uur worden pas op maandag 28 december uitbetaald.
  • Urgente betalingen zullen beperkt verwerkt worden. Van 25 tot en met 27 december zullen alleen overboekingen naar ING, ABN Amro en SNS bank worden uitbetaald op basis van 'best effort'.

Als u bitcoins aan ons verkoopt rondom Nieuwjaarsdag, houd dan rekening met het volgende:

  • Alle normale verkooporders ná donderdag 31 december 12.00 uur worden pas op maandag 4 januari uitbetaald.
  • Urgente betalingen zullen op 1 januari beperkt verwerkt worden. Daarnaast zijn alleen urgente uitbetalingen naar ING, ABN Amro en SNS bank mogelijk, van 31 december 15.00 tot en met 3 januari. Urgente betalingen worden deze dagen op basis van 'best effort' verwerkt.

Voor support zijn we tijdens de feestdagen op basis van best effort bereikbaar via e-mail: contact@bitonic.nl. Op oudejaarsdag is de telefonische support beschikbaar tot 17:00.

Eerdere berichten

Nieuwsoverzicht

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.