Bitonic bij de laatste 10 van de Deloitte Rising Star Award 2015!

De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gaan op 9 oktober in Groningen de uitdaging aan en strijden dan door middel van elevator pitches om de titel Rising Star 2015 of de Most Disruptive Innovator.

Wij zijn uiteraard trots dat we genomineerd zijn voor deze award. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “Het Rising Star programma heeft al veel bedrijven in kaart gebracht met veel omzetpotentie en innovatiekracht. De genomineerde jonge en veelbelovende bedrijven van dit jaar komen uit diverse sectoren, gericht op verschillende doelgroepen en benadrukken de relevantie van tech en innovatie in de volle breedte van de maatschappij.”

9 oktober gaan we proberen de award ook daadwerkelijk binnen te halen! De lijst van kanshebbers: Rising Star-categorie van de Technology Fast50 2015

Earlier messages

News archive

Live Chat Consent

The live chat is a service provided by MessageBird B.V. which is (a.o.) subject to the EU General Data Protection Regulation (GDPR) and states they do not use your data for commercial gain. In order to load the Live Chat we ask you to consent to the processing of any data shared with us using the chat. By closing this window without giving consent the chat will not load and no data will be shared.
For more information please review the MessageBird Privacy Policy.