12+ jaar ervaring

Bitonic is opgericht op 1 mei 2012

Sinds 2012

Eerste bitcoin bedrijf

De gesprekken over bitcoin begonnen in september 2010, het idee om een bedrijf in bitcoin te starten ontstond in september 2011. Dit idee werd werkelijkheid op 1 mei 2012: de officiële start van Bitonic.

Dit maakt 1 mei een historische dag, voor ons, maar net zo goed voor Nederland als geheel. Bitonic heeft vanaf dag één aan de voorhoede gestaan van deze technische revolutie. We nemen geen genoegen met minder en doen altijd dat wat het beste voor bitcoin en onze klanten is.

Bitonic office

12 jaar bitcoin-only

Als het eerste bitcoinbedrijf van Nederland hebben we veel meegemaakt! Aanvallen op het bitcoinprotocol, grote exchanges die ten onder gingen, jurisdische strijd met de Nederlandse toezichthouder. Toch hebben we het overleefd en zijn we altijd trouw gebleven aan onze overtuigingen: alleen bitcoin, geen hypecoins.

We laten ons niet afleiden door loze beloften of de hype van de dag - dat zou jij ook niet moeten doen. Relax met bitcoin.

Documentary

De geschiedenis van Bitonic en bitcoin

De geschiedenis van bitcoin en Bitonic zijn nauw met elkaar verweven en Bitonic heeft een grote rol gespeeld in het bestaan van bitcoin.

Bekijk tijdlijn

Apple computer

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.