bitcoin exchange

BL3P is het Europese handelsplatform van Bitonic. Beginnende en professionele traders uit de hele Europese Unie kunnen direct aan de slag. Door onze samenwerking met bunq kan iedereen met een SEPA-bankrekening terecht op BL3P.

BL3P iPhone orders
BL3P iPhone portfolio
BL3P iPhone feedback

Performance

BL3P hanteert een fixed fee van 0,25% en een zeer snelle opnames in EUR & BTC. Markt- en limietorders zijn zowel in euro als bitcoin met live weergave van de geschatte prijs.

BL3P is gericht op de professionele traders. Wij geloven in robuustheid door eenvoud en snelheid. Middels de API zijn markt- en limietorder eenvoudig te integreren in eigen systemen en biedt de interface een rustige omgeving voor traden op hoog niveau.

Bekijk onze API-documentatie

High performance

Ervaren Bitcoinbedrijf

BL3P is een product van Bitonic, een Bitcoin-bedrijf opgericht in 2012. Door deze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Bitcoin en bijbehorende technieken kunnen wij de hoogste standaarden garanderen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, snelheid, soft- & hardware worden toegepast om de juiste klantervaring te bieden.

Wij streven naar robuustheid door de hoogste veiligheidsnormen, sterke bankrelaties met Nederlandse bankrekeningen voor het verwerken van euro-transacties.

Lees ons verhaal

Een ervaren Bitcoin-bedrijf

Security

Vanzelfsprekend heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

BL3P hanteert strenge beveiligingsmaatregelen om diefstal van privacygevoelige gegevens, en verlies van cryptocurrencies en euro's te voorkomen.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met de gebruiker op het gebied van beveiliging om zo risico's te mitigeren.

Lees meer over onze veiligheidsmaatregelen

Secure operations

Beschikbaar op uw smartphone

Voor de optimale handelservaring ontwikkelen we een mobile app voor BL3P. De BL3P Apple iOS app wordt op dit moment ge-b├Ętatest door een groep ervaren gebruikers. Als deze testfase is afgerond komt deze voor het grote publiek beschikbaar.
Een Android-versie is eveneens in ontwikkeling.

Geinteresseerd om te testen? Via het BL3P testflight-programma is het mogelijk om de laatste versie te testen en onze ontwikkelaars direct feedback te geven.

BL3P App

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.