Wat is Bitonic?

Bitonic is opgezet door drie bitcoin-enthousiastelingen die uit eigen ervaring hebben ondervonden hoe omslachtig het was om in Nederland bitcoins te kunnen kopen Bij twee verschillende banken werden onze betalingen naar een internationale bankrekening geblokkeerd en moesten wij via-via (op basis van goed vertrouwen) aan onze bitcoins komen. Sinds 2012 bieden wij een snelle en veilige manier om bitcoins voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Innmiddels kunnen we wel zeggen dat Bitonic de Bitcoin-expert van Nederland is!

Bitonic.nl is een volledig geautomatiseerd systeem: zodra de betaling is afgerond worden automatisch de gekochte bitcoins overgemaakt, en als onze voorraad laag wordt kopen wij automatisch nieuwe bitcoins in op de grote markten. Voor een zeer bescheiden meerprijs ten opzichte van de grote markten heeft u het gemak van betalen via iDEAL of Bancontact en bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite.

De voordelen op een rijtje:

  • Snel: uw bitcoins worden vrijwel direct na de betaling automatisch overgemaakt, het is dan alleen nog even wachten op de goedkeuring binnen het bitcoin-netwerk voor u de bitcoins kunt uitgeven (doorgaans binnen 15 minuten). *

  • Eenvoudig: geen overboeking naar een buitenlandse bankrekening doen waarvan het maar afwachten is of/wanneer deze aankomt.

  • Betrouwbaar: de betaling met iDEAL of Bancontact zorgt voor een gegarandeerde transactie. Wij verkopen uit eigen voorraad: u krijgt bij ons dus altijd de exacte hoeveelheid bitcoins waar u voor betaalt.

  • Transparant: onze prijzen zijn altijd 100% inclusief, dus geen extra kosten achteraf.

* Geïnteresseerd geraakt in Bitonic en wilt u bij ons uw bitcoin kopen? Verifieer hier direct!

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.