Wat is bpay.to / payments.bitonic.eu?

Wij hebben het domein bpay.to geregistreerd voor het opstarten van betalingen via het nieuwe "payment protocol" in Bitcoin. Hiermee is het mogelijk om nog eenvoudiger bitcoin-betalingen te doen, mocht er iets misgaan bij een betaling dan regelen wij automatisch het retourneren van de bitcoins met uw wallet. Dit protocol is relatief nieuw en wordt nog niet door alle wallets ondersteund. U kunt voorlopig ook nog op de oude manier blijven betalen.

Het domein bpay.to gebruiken we vanwege de lengte, wat resulteert in een kleinere QR-code. Het payment-request wordt verder afgehandeld via een beveiligde verbinding met payments.bitonic.eu.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.