Ik heb een BL3P account, kan ik daarmee ook inloggen?

Je kan helaas nog niet met je BL3P inloggegevens inloggen op Bitonic of de app, maar je kan wel een apart wachtwoord aanmaken waarmee je daarna kan inloggen. Het werkt als volgt:

  • Ga naar de inlogpagina op Bitonic.
  • Klik op wachtwoord resetten of aanvragen.
  • Vul je BL3P e-mailadres in (niet je notificatie e-mail maar het e-mailadres van je BL3P account zelf) en klik op wachtwoord resetten.
  • Je ontvangt een e-mail met aanwijzingen om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Volg de aanwijzingen en maak een nieuw wachtwoord aan.

Je kan nu inloggen met je net aangemaakte wachtwoord. Let erop dat je nu dus nog aparte wachtwoorden hebt voor BL3P en Bitonic. Wanneer je een wachtwoord wijzigt op Bitonic wordt deze niet gewijzigd op BL3P en vice versa. We willen wel naar een uniforme login maar dat laat nog even op zich wachten.

Mocht je hulp nodig hebben neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.