Kan ik bitcoin (BTC) kopen en naar een webshop of andere derde partij sturen?

Let erop dat onze dienst uitsluitend bestemd is om bitcoin (BTC) aan te kopen voor uw eigen wallet zoals te lezen in onze voorwaarden (zie artikel 7 punt 2). Het staat u uiteraard vrij om uw bitcoins na ontvangst te besteden zoals u dat wenst. Wees er echter van bewust dat er een risico is op oplichting. Voornamelijk webshops waarbij de enige betalingsmethode Bitcoin is of wanneer u gevraagd wordt te betalen met Bitcoin na contact via Marktplaats.

We hebben meer rondom fraude en oplichting, ons beleid en advies aan gedupeerden geschreven op de pagina veiligheidsbeleid.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.