Wat is bitcoin (BTC) en wat kan ik ermee?

Voor een uitgebreide uitleg over wat Bitcoin nou eigenlijk is en hoe het werkt, kunt u het beste hier terecht.

Daarnaast zijn er talloze toepassingen voor bitcoins, net zoals er talloze toepassingen met contant geld zijn of PayPal. Zo kunnen er diverse producten besteld worden bij een groot aantal webshops en is het mogelijk om maaltijden met bitcoin af te rekenen: zowel bij thuisbezorgd.nl als in verschillende restaurants. Nog een toepassing is dat bitcoins bewaard kunnen worden over een langere termijn als investering of om te speculeren op de markt.

Denkt u eraan om bitcoin te kopen of wilt u op een andere manier aan de slag met Bitcoin? Essentiele informatie voor beginners.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.