Ik heb geen Nederlandse bankrekening, kan ik op een andere manier betalen?

Voor het kopen van bitcoin bij Bitonic kunt u naast iDEAL ook gebruik maken van Bancontact. Let erop dat Revolut ook IDEAL ondersteunt. Verder kunt u uw bitcoins ook bij ons kopen met SEPA overboekingen door gebruik te maken van onze dienst Bits. Meer informatie over Bits vindt u hier.

Andere betaalmethoden zoals Visa of MasterCard worden op dit moment niet ondersteund. Uiteraard willen wij ook graag andere buitenlandse klanten bedienen, maar er zijn op dit moment geen andere online betaaldiensten die dezelfde mate van betrouwbaarheid en snelheid bieden. Aangezien bitcointransacties gegarandeerd zijn, moet de betaalmethode daar op aansluiten en op dit moment kunnen alleen de hierboven genoemde betaalmethoden aan die garantie voldoen.

Bitcoins verkopen buiten Nederland is ook mogelijk, wij accepteren IBAN-rekeningnummers in de SEPA-bankenzone.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.