Ik heb een bitcoinadres gemaakt op bitaddress.org, hoe kan ik mijn bitcoins verkopen?

Om bitcoins te kunnen versturen/verkopen zult u de private key (over het algemeen te herkennen als een lange reeks cijfers en letters, beginnend met een '5') moeten importeren in een Wallet, bijvoorbeeld via de Electrum wallet. Hoe dit moet kunt u hier lezen.

Nadat u dit heeft gedaan zal het bijbehorende bitcoinadres worden toegevoegd aan de wallet en zult u de bitcoins opgeteld zien worden bij uw balans. Lees hier verder hoe u de bitcoins kunt verkopen.

Let op: wees voorzichtig met private keys. Vul deze nooit zomaar in op een website, zeker als deze geen beveiligde verbinding gebruikt. U dient er zeker van te zijn dat de website, software of persoon aan wie u een private key overhandigt volledig te vertrouwen is, u vertrouwt deze namelijk alle bitcoins toe die op het bijbehorende bitcoinadres staan. Bitonic aanvaardt nimmer aansprakelijkheid voor verloren bitcoins, veilig gebruik is altijd uw eigen verantwoordelijkheid.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.