Hoe is jullie bitcoin prijs (BTC) opgebouwd?

Wij hanteren onze eigen bitcoin koers (BTC). Deze is gebaseerd op basis van vraag en aanbod op het moment en de koers op internationale markten (voornamelijk Bitstamp, Kraken en ons eigen BL3P). We streven daarmee naar een altijd zo scherp mogelijke bitcoin prijs voor onze klanten.

Onze marge is variabel, afhankelijk van vraag en aanbod. Wanneer wij veel bitcoins inkopen, berekenen we dit over het algemeen door in een lagere verkoopprijs. Zo proberen wij de vraag en het aanbod zo veel mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Daardoor kunnen we onze tarieven zeer scherp houden, maar zullen wij geen vaste fee (vergoeding) weergeven.

De bitcoin prijs die wij aangeven is altijd all-in (inclusief fee) en bindend zodra u de transactie start. Als u bitcoin koopt zijn de transactiekosten al verwerkt in de prijs. Daardoor betaalt u bij grotere hoeveelheden relatief gezien minder transactiekosten. U kunt onze prijzen vergelijken met het Europees gemiddelde op bitcoinaverage of bitcoin.nl.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.