Ik heb bitcoin verkocht (BTC), wanneer kan ik het geld op mijn rekening verwachten?

Bitcoins (BTC) laten uitbetalen? Wij verrichten iedere werkdag aan het begin van de middag de uitbetalingen. U kunt op uw transactieoverzicht zien of uw uitbetaling al onderweg is. Uw transactie overzicht vindt u in uw accountpagina

Afhankelijk van het tijdstip dat u de bitcoins aanlevert wordt uw betaling dezelfde of de volgende werkdag verricht. Wij garanderen van bitcoins aangeboden (en bevestigd) vóór 12:00 dat de betaalopdracht nog dezelfde dag uitgevoerd wordt. Normaal gesproken staat het geld dan voor het einde van de middag op uw rekening.

Verkoopt u op vrijdag na 12:00 of in het weekend, dan ontvangt u de betaling maandag. Wanneer u snel geld nodig heeft en u een rekening heeft bij een Nederlandse bank welke deel neemt aan Instant Payments, kies dan voor een urgente betaling. Het geld staat dan doorgaans binnen twee uur op uw rekening. Meer info over urgente betalingen.

Mocht u op uw transactie-overzicht geen uitbetaaldatum zien staan, dan is uw bitcointransactie waarschijnlijk nog niet bevestigd en kunnen we uw transactie helaas nog niet uitbetalen. Transacties met een lage fee worden pas na lange tijd bevestigd, zeker als het druk is op het bitcoinnetwerk. We kunnen op dit moment niet inschatten hoe snel transacties met weinig fee bevestigd worden: dit kan enkele dagen, maar mogelijk ook langer duren. Zodra uw transactie bevestigd wordt, zal deze alsnog door ons worden uitbetaald.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.