Waarom is mijn transactie nog niet uitbetaald?

Op uw transactieoverzicht kunt u de status van uw uitbetaling terugvinden. Als hierop geen uitbetaaldatum staat, heeft dit te maken met de bevestiging van uw bitcointransactie.

Het is op dit moment druk op het bitcoinnetwerk en hierdoor worden bitcointransacties minder snel bevestigd dan gebruikelijk. Omdat we transacties pas kunnen uitbetalen na de eerste bevestiging, kan uw transactie hierdoor vertraging oplopen. Zodra de bitcointransactie alsnog bevestigd wordt, zal deze met de eerstvolgende verzamelbetaling worden uitbetaald.

U kunt de status van uw verkooptransactie altijd terugvinden op uw transactie-overzicht. Op dit transactie-overzicht kunt u ook zien of uw transactie al bevestigd is.

Om vertraging in de uitbetaling te voorkomen, kunt u extra minersfee toevoegen aan uw bitcointransactie (helaas is het niet mogelijk om achteraf meer fee toe te voegen).

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.