Zakelijk bitcoin kopen (BTC), verkopen en bewaren?

Zakelijk Bitcoin kopen (BTC), verkopen en bewaren begint bij Bitonic. U heeft daarvoor een geverifieerd zakelijk Bitonic-account nodig. Tijdens het verificatieproces stellen wij u enkele vragen over uw bedrijf, de vertegenwoordiger, de aandeelhouder(s), en UBO('s). Ook dient u een vragenlijst in te vullen en de vereiste documenten te uploaden.

Op onze verificatiepagina kunt u gemakkelijk een zakelijk account aanmaken door te kiezen voor 'Zakelijk' bij de registratievraag.

Op Bitcoin.nl vindt u een handig stappenplan met uitleg over onze zakelijke verificatie. Ook bieden wij meer informatie over zakelijk bitcoin kopen op onze zakelijke pagina.

Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen via e-mail, chat of telefoon.

Let op! Bankrekeningen van eenmanszaken kunnen worden gekoppeld aan een persoonlijk account. Hiervoor dient u een KvK-uittreksel aan te leveren van maximaal drie maanden oud.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.