Wat is Dollar Cost Averaging (DCA)?

Dollar Cost Averaging (DCA) is een investeringsstrategie waarbij u, ongeacht de huidige marktprijs, uw bitcoin aankopen spreid over een langere periode met als doel de impact van volatiliteit te verminderen. DCA heeft als uiteindelijk doel een meer gemiddelde prijs te betalen. Een ander voordeel van deze strategie is het feit dat het 'timen van de markt' minder belangrijk is en dus aanzienlijk minder stress met zich meebrengt. Bitcoin kopen zonder constant de koers in de gaten hoeven te houden.

Wilt u DCA ook toepassen in uw strategie en wilt u bitcoin sparen (BTC)? Doe het gemakkelijk met onze bitcoinspaarservice Bits. Sparen met Bitcoin doet u met Bits! Bit voor bit.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.