Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

Hoe u wilt sparen met bitcoin via Bits heeft u volledig zelf in de hand door middel van het juist instellen van uw periodieke overboeking. Deze overboeking stelt u in in uw eigen bankomgeving. U heeft de mogelijkheid bij elke overboeking aan te geven hoeveel geld (EUR) u wilt versturen, maar ook hoe vaak en met welke regelmaat u de opdracht wilt versturen. De standaard instelling is om uw overboeking eenmalig versturen, maar voor uw Bits-overboeking zult u deze instelling op een dagelijks, wekelijks of maandelijks terugkerende overboeking moeten instellen. Over het algemeen is de benodigde informatie over hoe u een periodieke overboeking instelt ook gemakkelijk terug te vinden in het Veelgestelde Vragen gedeelte van uw bank.

Mocht u gebruik maken van Bits labels, houd er dan rekening met dat u het juiste label aangeeft in de omschrijving van uw overboeking. Lees hier meer over Bits labels.

Sparen met Bitcoin, doet u met Bits. Bit voor bit.


Interesse in het sparen met Bitcoin (BTC) met Bits?

Klik hier en maak vandaag nog uw eigen bitcoin spaarplan aan!

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.