Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

U heeft volledige controle over hoe u met Bitcoin (BTC) wilt sparen via Bits door de periodieke overboeking juist in te stellen. Deze overboeking kan worden ingesteld binnen uw eigen bankomgeving. U heeft de flexibiliteit om bij elke overboeking aan te geven hoeveel geld (in EUR) u wilt verzenden, evenals de frequentie en regelmaat van de overboeking.

De standaardinstelling is een eenmalige overboeking, maar voor uw Bits spaarplan moet u de instelling aanpassen naar dagelijks, wekelijks of maandelijks terugkerende overboekingen. Over het algemeen is de benodigde informatie over het instellen van een periodieke overboeking ook gemakkelijk te vinden in het Veelgestelde Vragen-gedeelte van uw bank.

Let op dat u niet minder dan €5,- overmaakt. Dit is namelijk het minimumbedrag. Als u dit wel doet, wordt het geld teruggestuurd naar uw bankrekening. Als u Bits labels gebruikt, zorg er dan ook voor dat u het juiste label vermeldt in de omschrijving van uw overboeking. Lees hier meer over Bits labels.

Sparen met Bitcoin, doet u met Bits. Bit voor bit.


Interesse in het sparen met Bitcoin (BTC) met Bits?

Maak vandaag nog uw eigen bitcoin spaarplan aan!

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.