Hoe snel ontvang ik mijn gekochte bitcoins (BTC)?

We streven ernaar uw bitcoins altijd zo snel mogelijk te versturen. De snelheid waarmee u uw bitcoins ontvangt hangt af van een aantal factoren, zoals welke bank u gebruikt en de drukte op het Bitcoinnetwerk. Nog niet elke bank ondersteunt instant payments, waarbij transacties binnen enkele seconden worden verwerkt, in sommige gevallen kan het daarom een werkdag duren voordat uw overboeking op onze bankrekening arriveert en wij hiermee uw order kunnen verwerken en uw bitcoins kunnen kopen. Om deze reden kunt u controleren of uw bank instant payments richting Bunq bank ondersteunt om zo te voorkomen dat u langer dan gewenst op uw bitcoins moet wachten.

Bij grote drukte op het Bitcoinnetwerk kan uw transactie ook langer op zich laten wachten dan u gewend bent, u zult in dat geval uw bitcoins echter altijd vanzelf in uw wallet zien verschijnen.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.