Kan ik het bitcoinadres dat is gekoppeld aan mijn Bits spaarplan wijzigen?

Ja, u kunt uw bitcoinadres wijzigen door het desbetreffende spaarplan te verwijderen (d.m.v. het prullenbak icoon dat u in uw account achter uw spaarplan vindt). Na het verwijderen maakt u een nieuw spaarplan aan met het nieuwe bitcoinadres.

Het wijzigen van uw bitocinadres is alleen mogelijk wanneer er geen openstaande gebundelde aankopen meer zijn. Wanneer dit wel het geval is dient u de gebundelde aankopen eerst te versturen naar uw wallet, daarna kunt u het spaarplan waarvan u het bitcoinadres wilt wijzigen verwijderen en opnieuw aanmaken met het juiste adres.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.