Hoe werkt de gebundelde aankopen functionaliteit?

Gebundelde aankopen zijn altijd gekoppeld aan een door de klant zelf ingestelde limiet. Via de accountomgeving of tijdens het aanmaken van een Bits spaarplan kan de gebundelde aankopen limiet worden ingesteld op €50 / €100 / €200 / €500 / €1000 / €2000 of €5000.

Als u bijvoorbeeld een periodieke overboeking heeft ingesteld van 5 euro per dag, met een limiet van €200, dan wordt er elke dag automatisch voor €5 aan bitcoins aangeschaft en opgespaard tot de limiet €200 is bereikt. Vervolgens wordt de waarde (van 40 x €5,-) aan bitcoins naar uw wallet verstuurd.

De bitcoins worden na elke ontvangen automatische overboeking tegen de dan geldende marktprijs voor u aangekocht en bewaard tot u uw grensbedrag bereikt.

Sparen met Bitcoin doet u met Bits. Bit voor bit.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.