Hebben jullie een bitcoin koers grafiek (BTC)?

Hebben jullie een Bitcoin koers pagina (BTC)?

Ja, bekijk hier de historische Bitcoin-prijsgrafiek en huidige bitcoin koers voor een gedetailleerd overzicht van de bitcoin prijs, maar ook andere belangrijke en relevante data. Zoals bijvoorbeeld een aftellende klok naar de eerstvolgende bitcoin halving of bijvoorbeeld de totale marktkapitalisatie.

De bitcoin koers kan gezien worden als een visitekaartje voor Bitcoin, de prijs is een veelbesproken onderwerp en voor velen een eerste kennismaking met Bitcoin. De bitcoin prijs mag ook zeker gezien worden als een belangrijk onderdeel van Bitcoin, echter is het voor ons als bedrijf niet het belangrijkste aspect. De echte waarde van zit 'm in meer dan slechts de prijs. Bitcoin als alternatief voor ons huidige geldsysteem is van onschatbare waarde en geeft mensen zonder toegang tot een bankrekening toch de beschikbaarheid over een betaalmiddel.

Daarnaast blijft waarde een subjectief begrip. Sommigen zien Bitcoin als een waardevolle investering om zich te beschermen tegen inflatie, anderen zijn nog sceptisch. Weer anderen gebruiken het al dagelijks als spaarmiddel of zelfs als digitaal betaalmiddel. Bitcoin betekent voor iedereen iets anders en heeft voor iedereen een andere waarde. De toekomst zal uitwijzen op welke schaal Bitcoin iets kan gaan betekenen voor steeds meer mensen wereldwijd.

Bekijk hier de bitcoin koers grafiek 10 jaar.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.