Wat is een Bits label?

Door gebruik te maken van Bits labels is het mogelijk om meerdere Bits spaarplannen aan één bankrekening te koppelen.

Door verschillende labels (namen) te gebruiken voor uw Bits accounts kunt u automatisch uw bitcoin naar hun speciale Bits spaarplan of eigen wallet sturen.

Voorbeeld: U wilt in bitcoin sparen voor uw pensioen met een bedrag van €75 per maand. U maakt een Bits spaarplan aan met het label pensioen. Vervolgens maakt u een automatische overboeking aan in uw bankieren-app en stelt deze in om eens per maand €75 over te maken naar het daarvoor bestemde Bits-bankrekeningnummer: NL75BUNQ2049482906 met pensioen als omschrijving. Wanneer wij een bankoverschrijving binnenkrijgen vanaf uw bankrekening met de omschrijving pensioen zullen we de bitcoin aan het pensioen spaarplan toekennen.

U wilt ook in Bitcoin sparen voor de opleiding van uw dochter voor een bedrag van €50 per maand. U maakt een Bits spaarplan aan met het label StudieSarah. Vervolgens maakt u een automatische overboeking aan in uw bankieren-app en stelt deze in om eens per maand €50 over te maken naar het daarvoor bestemde Bits-bankrekeningnummer: NL75BUNQ2049482906 met StudieSarah als omschrijving. Wanneer wij een bankoverschrijving binnenkrijgen vanaf uw bankrekening met de omschrijving StudieSarah zullen we de bitcoin aan het StudieSarah spaarplan toekennen. U hebt nu twee verschillende spaarplannen gekoppeld aan dezelfde bankrekening.

Uw eerste Bits spaarplan is uw hoofdplan. Alle bankoverschrijvingen die bij ons binnen komen zonder overeenkomende labels of het het specifieke hoofdplan label zullen aan dit hoofdplan worden toegekend.

Sparen met Bitcoin doet u met Bits. Bit voor bit.


Interesse in het sparen met Bitcoin (BTC) met Bits?

Klik hier en maak vandaag nog uw eigen bitcoin spaarplan aan!

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.