Verwachten jullie dat de bitcoin koers (BTC) zal blijven stijgen?

Wij wagen ons niet graag aan bitcoin koers (BTC) voorspellingen. Het verleden wijst echter wel uit dat de bitcoinkoers erg volatiel is, waarbij we over het algemeen na een grote stijging van de waarde van bitcoin een correctie zien, en de bitcoin prijs zich daarna op de langere termijn weer herstelt. Helaas biedt dit geen garanties voor de toekomst. Naast de koers is Bitcoin als decentraal betalingsnetwerk een belangrijke vinding, en heeft vooral daarom een enorm potentieel. Daarmee biedt het ook voor beleggers kansen, echter brengt het investeren in Bitcoin risico's met zich mee.

Ook wij beseffen ons dat de bitcoin koers een interessant gegeven is! Bekijk de huidige bitcoin prijs daarom hier.

Wat ons betreft is de koers van Bitcoin dus niet het meest interessante aspect van Bitcoin maar zien we nog een enorm groeipotentieel wat betreft de toepassing van blockchaintechnologie en zijn vastberaden ons in te blijven zetten voor de verdere acceptatie en ontwikkeling hiervan. Als het aan ons ligt speelt Bitcoin een hoofdrol in de toekomst van het wereldwijde betaalverkeer en nog vele andere toepassingen.

Bekijk hier de bitcoin koers grafiek.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.