Bij Bitonic kunt u alleen Bitcoin kopen of verkopen (BTC), geen andere cryptocurrencies. Waarom is dit zo?

Bij Bitonic kunt u alleen Bitcoin kopen of verkopen (BTC), maar geen andere crypto. Waarom is dat?

Bitonic is Bitcoin-only met een reden. Bitcoin (BTC) is de superieure digitale valuta met unieke eigenschappen, innovaties en een ongeëvenaarde decentralisatie welke het onvergelijkbaar maken met andere cryptovaluta. Wij maken daarom een duidelijk onderscheid tussen Bitcoin en de bredere categorie 'crypto', waarmee wij onszelf niet willen associëren.

Bitcoin is gebouwd op een basis van cryptografie, wiskundige fundamenten en bewezen betrouwbaarheid. De ongeëvenaarde veiligheid en hashrate maken het Bitcoinnetwerk robuust, met een uptime van 99,98%. Gedurende het afgelopen decennium heeft Bitcoin bewezen het meest veilige protocol te zijn, met een consistent vermogen om verschillende vormen van aanvallen en andere kwaadwillige activiteiten te weerstaan. De wereldwijde beschikbaarheid van Bitcoin biedt een unieke digitale en open bankoplossing en een robuust, censuurbestendig financieel transactienetwerk.

In tegenstelling tot Bitcoin wordt de bredere categorie 'crypto' gedomineerd door hypes, valse technische claims, perverse stimulansen, hebzucht, FOMO en misleidende marketing. De meeste cryptocurrencies zijn oplichterij of frauduleus en profiteren van het succes van Bitcoin en de onwetendheid van mensen. Door een gebrek aan ware decentralisatie of actieve ontwikkeling zijn veel cryptocurrencies kwetsbaar voor aanvallen en bevatten ze grote fouten die regelmatig worden misbruikt. Bovendien hebben ze vaak meer aandacht voor winst dan integriteit en pretenderen ze technologisch superieur te zijn terwijl ze weinig substantie hebben en geen waarde toevoegen.

Hoewel de cryptocurrency markt lucratief is voor altcoin-casino's, geven wij prioriteit aan integriteit en streven we naar echte verandering met Bitcoin.

Bitcoin koop je bij Bitonic.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.