Waar vind ik het laatste bitcoin nieuws?

Voor al het laatste Bitcoin nieuws verwijzen we u graag verder naar bitcoin.nl.

Bitcoin.nl is een initiatief van Bitonic. Onze missie is een actuele en betrouwbare Nederlandse bron aanbieden voor alle relevante informatie en nieuws omtrent Bitcoin en gerelateerde onderwerpen. Een goede bron van informatie is een belangrijk startpunt voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin.

Bitcoin.nl houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft bijvoorbeeld informatie over voor- en nadelen van verschillende wallets. Andere informatie die u hier kunt vinden is bijvoorbeeld uitleg over het kopen van bitcoins en statistieken van het bitcoinnetwerk. Uiteraard ontvangen wij graag feedback en/of suggesties voor het verbeteren van deze website.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.