Is het veilig om je bitcoin bij Bitonic op te slaan?

Ja, het is veilig om bitcoin bij Bitonic op te slaan. Het beveiligen van je bitcoin is onze hoogste prioriteit.

Je bitcoin wordt veilig opgeslagen via cold storage multi-signature oplossingen door Stichting Bitonic Payments. Dit waarborgt de veiligheid en handhaaft een strikte scheiding van je fondsen en die van Bitonic.

Hoewel het bewaren van bitcoin bij Bitonic eenvoud en gemak biedt, moedigen we het gebruik van een eigen wallet aan. Een eigen wallet hebben, betekent dat je je eigen privésleutels bewaart. Een privésleutel komt vaak in de vorm van een seed phrase. Dit is een reeks van 12 of 24 woorden, die je door je bitcoinwallet wordt gegeven. Het in eigen beheer houden van je sleutels brengt een aanzienlijke verantwoordelijkheid met zich mee; het verliezen van toegang tot je seed phrase betekent het verliezen van toegang tot je bitcoins.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.