Hoe neem ik bitcoin op van mijn Bitonic-account naar mijn eigen wallet?

Het opnemen van bitcoin (BTC) van je Bitonic-account naar je eigen wallet is eenvoudig. Volg de volgende stappen:

  1. Inloggen: Log in op je Bitonic-account. Wanneer je bent ingelogd, kun je altijd naar je accountoverzicht door 'Klantenservice' te selecteren en vervolgens 'Accountgegevens'.
  2. Verifieer bitcoinadres: Controleer of het bitcoinadres waarnaar je bitcoins wilt versturen, geverifieerd is in je account. Dit doe je onder 'Uw bitcoinadressen' aan de linkerkant van het scherm. Is je bitcoinadres nog niet toegevoegd? Volg dan de aangegeven stappen om deze toe te voegen.
  3. Ga naar Portfolio: Selecteer de optie 'Portfolio' aan de linkerkant. Klik op 'Opnemen' en selecteer bitcoin. Controleer of je genoeg bitcoin hebt voor zowel de opname (inclusief bijbehorende minersfee).
  4. Bitcoin opnemen: Voer in het veld 'Bitcoin opnemen' het bedrag in dat je wilt opnemen en kies het bitcoinadres waarnaar de bitcoins moeten worden verstuurd. Na het invoeren van het bedrag klik je op 'Bitcoin opnemen', controleer de details en bevestig de opname.
  5. Bevestig via 2FA: Bevestig je opname door de code van je tweefactorauthenticatie (2FA) in te voeren wanneer hierom wordt gevraagd. Je transactie wordt toegevoegd aan de wachtrij, en je kunt de status ervan volgen in de sectie 'Laatste Transacties'.

Heb je hulp nodig? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder via chat, e-mail of telefoon.

Toestemming Live Chat

De Live Chat is een dienst van MessageBird B.V. die (o.a.) onderworpen is aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en stelt dat zij uw gegevens niet gebruiken voor commercieel gewin. Om de Live Chat te laden, vragen we u toestemming te geven voor de verwerking van de gegevens die u via de Live Chat met ons deelt. Door dit venster te sluiten zonder toestemming te geven, wordt de chat niet geladen en worden er geen gegevens gedeeld.
Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Privacyverklaring van MessageBird.